Close Menu

Verhuurdersinformatie

Voordelen voor u als vastgoedeigenaar

  • Belastingtechnisch interessant voor u;
  • Een uniek beheersysteem;
  • Alle communicatie via de Ben Vastgoedbeheer;
  • Beperkte leegstand, of helemaal niet;
  • Strakke controle op betaling huurpenningen;
  • Een aanspreekpunt voor het onderhouden en verhuren van uw vastgoed.

Meubileren en renoveren

De huidige vraag naar gemeubileerde woningen in Rotterdam is ongekend!

Ben Vastgoedbeheer is specialist in het verhuur-klaar maken van uw woning voor de huurmarkt. Steeds vaker kiest de vastgoedbelegger voor het renoveren van zijn woning om het vervolgens volledig te meubileren voor de expat-markt. 


Ben Vastgoedbeheer kan dit traject voor u uit handen nemen. Voor het meubileren van woningen hebben wij strakke prijsafspraken gemaakt met een van de grootste winkelketens van Nederland. Op deze manier kunnen wij kwalitatief goede meubels voor een prima prijs voor u inkopen. Ook het renoveren van uw woning kunnen wij voor U organiseren. Wij werken met een vast team van aannemers dat uw woning kan opfrissen & renoveren en gereed maken volgens de wensen van de huurder!

Meer informatie? Stuur ons een email dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op; info@benvastgoedbeheer.nl

Ben Vastgoedbeheer is een zusterbedrijf van Ben Housing, de grootste verhuurmakelaar van Rotterdam. Ben Vastgoedbeheer concentreert zich op het zowel administratief als technische beheer van woningen in en rondom Rotterdam.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, enthousiaste professionele partner die het beheer en onderhoud van uw woning of vastgoedportefeuille uit handen neemt? Op zowel financieel/administratief – als op technisch vlak? Dan bent u bij Ben Vastgoedbeheer aan het juiste adres, zij weet zich op het gebied van verhuur al 10 jaar lang te onderscheiden van andere verhuurmakelaars in Rotterdam. Door de toegenomen vraag naar vastgoedbeheer heeft Ben Vastgoedbeheer een eigen uniek beheersysteem ontwikkelt om uw vastgoed inzichtelijk te krijgen. Met dit systeem wordt u 24/7 geïnformeerd over de status van uw vastgoed. Ben Vastgoedbeheer staat voor een klant- en vraaggerichte aanpak en met dit unieke beheersysteem weten wij een optimaal rendement te realiseren voor uw vastgoed.

Als vastgoedbeheerder nemen wij alle zaken rondom de verhuur, promotie en onderhoud van uw vastgoed uit handen. Voor u betekent dit dat u met benhousing.nl een professionele partner heeft die voor het gehele beheer van uw vastgoed zorgt.

Neem contact met ons op

* Velden met een * zijn verplicht.